ʥ
Връзката и обмяната Ви на данни с този сайт са защитени
ı
ʦ
Сайтът използва бисквитки, за да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повече тук
ı
Български

Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
или създайте нов акаунт

Реализиран проект - Жилищна сграда - гр. Ивайловград, ул. „Шипка”, № 6

Þ05 юни 2016, 11:43
Ғ1462
ȭ
+1 º
машинно боядисване

Фирма "Марибор Строй" ЕООД приключи изпълнението на поредния си проект по "Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради". Бяха извършени следните СМР:

Подмяна на дограма, включваща демонтаж на съществуваща дървена и метална дограма; доставка и монтаж на PVC дограма; доставка и монтаж на AL дограма; доставка и монтаж на автомат за затваряне на външна врата; доставка и монтаж на вътрешен PVC профил подпрозоречен перваз и др.

Топлинно изолиране на външни стени: полагане на дълбокопроникващ грунд; доставка и монтаж на топлоизолационна система; доставка и монтаж на топлоизолационна система по страници на прозорци; доставка и монтаж на топлоизолационна система върху външни стени цокъл сграда; полагане на цветна силикатна екстериорна мазилка и др.

Топло и хидроизолация на покрив - доставка и монтаж на нова двуслойна хидроизолационна система; демонтаж, доставка и монтаж на обшивки и поли от поцинкована ламарина около комини, стени, бордове, дилатационни фуги и др.; възстановяване на комини, очукване, консолидация, измазване с варо-циментови разтвори. Доставка и монтаж на олекотени шапки комини. Машинно боядисване с вододисперсионни бои; ремонт и възстановяване на мълнизащинтни инсталации и др.

Конструктивно възстановяване, включващо проверка на заваръчни връзки на балконски пана и ремонт при необходимост чрез нови заваръчни шевове и полагане на ново антикорозионно покритие преди полагане на външна топлоизолация; обработка пукнатини при допиране на асансьорна шахта до стенните панели посредством циментова стабилизация и др.

Машинно боядисване:  сваляне на постна боя; грундиране на стени и тавани; сваляне на стара блажна боя и грундиране по цокли; машинно боядисване на шпакловани стени и тавани с цветен латекс на общи части, стълбищни клетки и сутерен.

Предишни новини

>