ʥ
Връзката и обмяната Ви на данни с този сайт са защитени
ı
ʦ
Сайтът използва бисквитки, за да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повече тук
ı
Български

Влезте или се регистрирайте във Вашия профил, за да се възползвате от всички удобства на онлайн магазина.

Вход
или
или създайте нов акаунт

Жилищен блок - гр. Хасково, бул. „Васил Левски” 32

Þ08 юни 2017, 19:26
Ғ1782
ȭ
топлоизолация 5

Обектът представлява масивна сграда, състояща се от три секции, както следва: вход А - на осем надземни етажа, вход Б - на осем надземни етажа, вход В - на осем надземни етажа. Сградата съдържа жилищни aпартаменти. Използва се като жилищна сграда и е частна собственост.

Списък от енергоспестяващи мерки:

Смяна на дограма: Подмяна на дограма с PVC с двоен стъклопакет λ ≤ 1.40 W/mK, което ще доведе до намаляване на обобщения коефициент на топлопреминаване през дограмите от 3.88 до 1.50 W/m2K.

Топлинно изолиране на външни стени: Външните стени на сградата не са топлоизолирани и са с висок коефициент на топлопреминаване, в следствие на което през тях има големи топлинни загуби. Топлинно изолиране на стени и бордове около дограмата с топлоизолационен материал EPS с дебелина 8 см и λ ≤ 0,032 W/mK. Мярката ще доведе до намаляване на обобщения коефициент на топлопреминаване през стените от 1.69 до 0,32 W/m2K.

Топлинно изолиране и хидроизолиране на покрив: Покривите на сградата не са топлоизолирани, като са с висок коефициент на топлопреминаване, вследствие на което през тях има
големи топлинни загуби. Топлинно изолиране на покриви с топлоизолационен материал XPS с дебелина 8 см и λ ≤ 0,025 W/mK и топлинно изолиране на 103,74 м2 външни стени, граничещи с външен въздух, към неотопляем покрив с EPS с дебелина 8 см и λ ≤ 0,032 W/mK, което ще доведе до намаляване на обобщения коефициент на топлопреминаване през покривите от 1.23 до 0.85 W/m2K.

Топлинно изолиране на под: Подът на сградата не е топлоизолиран, като е с висок коефициент на топлопреминаване, вследствие на което през него има големи топлинни загуби. Топлинно изолиране на еркер с топлоизолационен материал ХPS с дебелина 8 см и λ ≤ 0,025 W/mK и топлинно изолиране на външни стени, граничещи с външен въздух, към неотопляем сутерен с
ХPS с дебелина 8 см и λ ≤ 0,032 W/mK, подмяна на дограма към неотопляем сутерен с PVC дограма с двоен стъклопакет, което ще доведе до намаляване на обобщения коефициент на топлопреминаване през пода от 1.39 до 0,63 W/m2K.

Подмяна на старите осветителни ЛНЖ тела с ЕСЛ: В сградата има лампи с нажежаема жичка, които е необходимо да бъдат подменени с ЕСЛ. Подмяна на осветителни тела ЛНЖ с енергоспестяващи
(светодиодниили КЛЛ) и датчици за движение.

Конструктивни дейности: Възстановяване на бетоново покритие, обработка на фуги; нови метални парапети, нови бетонни бордове, отводняване покрив - водосточни тръби, улуци, казанчета и др.

 

 

 

Запитване


Интересувам се от *
Имам нужда от *
Как да се свържем с Вас?? *

Вашата информация


Фирма
Име/Фамилия *
Улица
Град
Държава
Тел. код / номер
E-Mail*
* Полетата със звездичка са задължителни.

Предишни новини

>